X

[INTOHIMONA     KOODAAMINEN]

 

Reportronic-tuoteasiantuntija

Haemme Reportronic-tuotteellemme tuoteasiantuntijaa. Reportronic-tuote ratkaisee hankesalkkujen hallinnointiin liittyviä haasteita. Sillä on erittäin vahva markkinaosuus julkisella koulutussektorilla. Haemme Reportronicin laajenevan asiakaskunnan palvelemiseen lisävoimia. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta ohjelmistotuotteiden asiakaspalvelusta, tuotetuesta ja EU-hankemaailmasta. Oma-aloitteisuus, itsenäinen työskentely ja intohimoinen asenne ehdottomia vaatimuksia.

Tehtävääsi voidaan räätälöidä intohimojesi ja vahvuuksiesi mukaan. Asiakaspalvelun lisäksi ne voivat liittyä tuotetukeen, koulutukseen ja toimitusprojektien hallinnointiin.

Lisätietoja: Jukka Kenttälä, jukka.kenttala@sebitti.fi, 050-5576103

Hakemukset:  jukka.kenttala@sebitti.fi.
Web, Windows tai Full Stack ohjelmoija

 

Haemme ohjelmistokehittäjää Oulun keskustan toimistoon. Meillä pääset kehittämään monipuolisessa ympäristössä maailmalla menestyviä tuotteita joihin voit törmätä niin Oulun yöelämässä, kotonasi kuin lomakohteessasi. Tuotteita tehdään niin Web, Windows kuin mobiili alustoille.

Osaamisalueesi voi olla c#, Angular, JavaScript, .net core, Rest tai XAML. Lisäksi meitä kiinnostaa jos sinulla on taitoja DevOps, MVVM, Xamarin, WinForms, Sql Server, VB.Net ja vb6 ympäristöistä.

Monipuolisten tuotekehitysasiakkuuksiemme ansioista pystymme räätälöimään työtehtäviäsi osaamisalueesi ja mielenkiintosi mukaan. Intohimosta ja mukavuusalueestasi riippuen tulisit toimimaan joko uusien tuotteiden rakentajana tai ylläpidollisissa tehtävissä.

Lisätietoa ja hakemukset: jukka.kenttala@sebitti.fi , 050-5576103,  www.sebitti.fi